Zirvedekiler fırsat tepti


Amatör Süper Lig A Grubu’nda 15’inci hafta geride kalırken şampiyonluk mücadelesi veren ekipler kritik puan kayıpları yaşadılar.


Zirvedekiler fırsat tepti

İHSANİYE’DE GOL SESİ ÇIKMADI

Şampiyonluk yarışı içerisindeki Çınarlıspor’un bay olduğu haftada lider Arslanbey Gençlerbirliğispor, deplasmanda Play-Off mücadelesi veren İhsaniyespor’a konuk oldu. Kıran kırana geçen mücadelelerde her iki takımda skor üretmekte başarılı olamayınca maç başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi. İhsaniye’de kritik 2 puan bırakan Arslanbey ekibi, şampiyonluk için önemli bir avantajı elinin tersi ile itmiş oldu. Ev sahibi İhsaniyespor ise Play-Off mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğinin sinyalini verdi.

DİLİSKELESİ FARKI ERİTEMEDİ

Lider Arslanbey Gençlerbirliği’nin puan kaybettiği ve Çınarlıspor’un ise bay olduğu haftada altın tepside sunulan avantajı değerlendiremeyen Diliskelesispor, sezonun en kritik puan kayıplarından birini yaşadı. Başiskele Damlarspor ile 2-2 berabere kalan Diliskelesispor, zirve aradaki 3 puanlık farkı eritemedi. Suadiye deplasmanından 3 puanla ayrılan Hidropaks Tayfunspor, rakibini 6-0 ile geçti. Köseköy Ateş Spor’da Bağdat engelini tek golle aşarak 3 puanı hanesine yazdıran bir diğer ekip oldu.