BİRLİK OSB VE LÖSEV İŞ BİRLİĞİYLE GEBZE’DE ANLAMLI MAÇ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA UMUT OLDULAR
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yer alan Birlik Organize Sanayi Bölgesi (Birlik OSB), 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ile ortaklaşa anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Lösemili çocukların zorlu mücadelesine destek olmak ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla LÖSEV yararına özel bir gösteri futbol maçı organize edildi.
SAHAYA “MUCİZE VE UMUDUN ADI LÖSEV” PANKARTIYLA ÇIKTILAR
Birlik OSB’nin kendi halı saha tesislerinde gerçekleştirilen müsabakada, organize sanayi bölgesi üye iş yerlerinin çalışanlarından oluşan takımlar karşı karşıya geldi. LÖSEV’in simge renkleri olan turuncu ve beyaz formalarla sahada yer alan oyuncular, maç öncesi seremonisine “Mucize ve Umudun Adı LÖSEV” yazılı pankartla çıkarak anlamlı bir mesaj verdi.

CÖMERTPAY: “DAYANIŞMA UMUT, UMUT İSE GELECEKTİR”
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Birlik Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Handan Cömertpay, kalplerin çocuklar için birleştiğini vurguladı. Cömertpay, “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, çocuklarımızın mücadelesine destek olmak, farkındalık oluşturmak ve dayanışmanın gücünü göstermek amacıyla düzenlediğimiz bu müsabakada, çocuklarımızın geleceğine umut olmak için kalplerimizi birleştirdik. Birlikte atılan her adımın, paylaşılan her tebessümün ve gösterilen her desteğin çok değerli olduğuna inanıyoruz. Unutmayalım; dayanışma umut, umut ise gelecektir” dedi. LÖSEV yönetimine ve sahaya çıkan sporculara teşekkür eden Cömertpay, “Bugün futbol için sahada, lösemili çocuklarımıza umut olmak için bir aradayız” diyerek müsabakanın başlama vuruşunu yaptı.
LÖSEV YÖNETİMİNDEN ORGANİZASYONA BÜYÜK TAKDİR

LÖSEV yönetimini temsilen organizasyona katılan Vakıf Kurumsal İletişim Yöneticisi Esin Yılmaz ise etkinlikte yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Bu özel organizasyon için Birlik OSB yönetimine teşekkür eden Yılmaz, çocuklara umut olan tüm kurum yöneticilerine ve emeği geçenlere şükranlarını sundu. Sahada ter döken sporculara başarılar dileyen Yılmaz, maçın kura atışını gerçekleştirdi ve başlama düdüğünü çalarak karşılaşmayı başlattı.
KARŞILAŞMAYI MUHARREM KIRBAŞ YÖNETTİ
Farkındalık ve dayanışma amacıyla düzenlenen, kurumlar arası iletişimi de güçlendiren bu anlamlı gösteri maçı, Trio 82 Gebze Master Hakem ekibinden Muharrem Kırbaş tarafından yönetildi. Etkinlik, izleyicilerden ve bölge sanayicilerinden tam not aldı.
Ayşe Kahraman