Anasayfa > Genel  >  TMO, Derince için düğmeye bastı!

TMO, Derince için düğmeye bastı!


7 Ağustos tarihinde Toprak Mahsulleri Ofisine ait Derince’deki silolarda yaşanan ve 2 kişinin öldüğü 10 kişinin de yaralandığı üzücü patlama sonrası TMO Genel Müdürlüğü’nün başlattığı soruşturma sona erdi.


Patlama sonrası 60 silodan 13’ü zarar görürken genel müdürlük olayla ilgili olarak TMO Marmara Bölgesi Kocaeli Başmüdürü Kenan Destici’yi Ankara’ya çekerek kızak görev olan baş uzmanlık görevine getirdi.  Destici’nin yerine ise TMO Trabzon Başmüdürü Ahmet Avşar atandı.

TÜRKİYE GENELİNDE DEĞİŞİM VAR

TMO Genel müdürlüğü ayrıca başmüdür yardımcılarının da yerlerini de değiştirdi. Gökmen Bozkurt Bandırma’ya, Kemal Özkaya Sakarya’ya gönderildi. Kocaeli TMO’nun yeni başmüdür yardımcılığı görevlerine ise Edirne’den Emrah Varol ile Kayseri’den Fatih Taşkanat’ın getirileceği öğrenildi. Yeni yöneticilerin TMO’nun Kocaeli’deki tüm yapılanmayı elden geçirmeleri bekleniyor. Öte yandan Toprak Mahsulleri Ofisinde bu değişimin sadece Kocaeli ile sınırlı olmadığı, çok sayıda ili kapsadığı, Kocaeli’de meydana gelen patlamadan sonra tüm illerdeki yapılanmanın mercek altına alındığı gelen bilgiler arasında.


Sıradaki Habere Kaydır