Anasayfa > Genel  >  DEMİR’DEN ZABITA ZİYARETİ

DEMİR’DEN ZABITA ZİYARETİ



Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Erhan Kaya’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, zabıta teşkilatının özverili çalışmaları ve Gebze genelinde kent düzenine sağladıkları katkılar vurgulandı.
ESNAF İÇİN ÖNEMLİ BİR GÖREV
Ziyaret sırasında zabıta ekiplerinin saha çalışmalarına değinen Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir, esnafın ticari faaliyetlerini sorunsuz bir şekilde sürdürebilmesi ve vatandaşların huzur ile güven içinde yaşamlarını devam ettirebilmesi adına zabıtanın kritik bir rol üstlendiğini belirtti. Demir, zabıta teşkilatının yerel yönetimlerin en temel ve vazgeçilmez hizmet birimlerinden biri olduğunun altını çizerek, sahada gösterilen çabayı takdir ettiklerini ifade etti.
DEMİR’DEN PERSONELE TEBRİK VE TEŞEKKÜR
Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Erhan Kaya’ya nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini ileten Alper Demir, tüm zabıta teşkilatının haftasını kutladı. Demir, ziyareti şu sözlerle değerlendirdi: “Başta Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz olmak üzere tüm zabıta personelimizin Zabıta Haftası’nı kutluyor, kentimiz için sürdürdükleri görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”
Hatice Yiyit


Sıradaki Habere Kaydır