Anasayfa > Asayiş  >  Kandıra’da Denize Girme Yasağına Rağmen Boğulma: 2 Ölü, 1 Kayıp Aranıyor

Kandıra’da Denize Girme Yasağına Rağmen Boğulma: 2 Ölü, 1 Kayıp Aranıyor



KANDIRA SAHİLLERİNDE KORKUNÇ GÜN: 2 KİŞİ BOĞULDU, 1 KİŞİ KAYIP

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, Kaymakamlığın gün boyu geçerli olan denize girme yasağı uyarılarına rağmen farklı sahillerde denize giren 2 kişi hayatını kaybederken, kaybolan 1 kişiyi arama çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bölgeden gelen acı haberler, Kandıra sahillerinde yaşanan üzücü tabloyu gözler önüne serdi.

UYARILARA RAĞMEN İKİ CAN KAYBI YAŞANDI

Sabah saatlerinde Kumcağız Sahili’nde denize giren 19 yaşındaki Arif Tosun, dalgalara kapılarak yaşamını yitirdi. Kısa süre sonra Sarısu Sahili’nden de benzer bir acı haber geldi. Denize girme yasağına rağmen suya giren ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, dalgaların arasında kalarak hayatını kaybetti. Bu trajik olaylar, Kandıra Kaymakamlığı’nın tehlikeli akıntılar ve yüksek dalgalar nedeniyle yaptığı “denize girilmemesi” uyarılarının ciddiyetini bir kez daha ortaya koydu.

BİR KİŞİ KAYBOLDU, HAVADAN VE KARADAN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kandıra’daki üçüncü üzücü olay ise Babalı Sahili’nde yaşandı. Denize giren bir kişinin suda çırpınarak gözden kaybolduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı, jandarma ve arama kurtarma ekipleri, kayıp kişiyi bulmak için denizde ve kıyıda geniş çaplı arama başlattı. Çalışmalara havadan da helikopterle destek verilirken, ekiplerin kayıp kişiyi bulma yönündeki titiz mücadelesi devam ediyor. Kayıp kişinin kimliği ve denize giriş koşulları hakkında araştırmalar sürdürülüyor.


Sıradaki Habere Kaydır