Anasayfa > Asayiş  >  Kocaeli Darıca’da Cansız Bulunan Sakar Kardeşlerin Son Yürüyüş Görüntüleri Kamerada

Kocaeli Darıca’da Cansız Bulunan Sakar Kardeşlerin Son Yürüyüş Görüntüleri Kamerada






Darıca Sahilinde Cansız Bulunan Kardeşlerin Son Anları Güvenlik Kamerasında

Kocaeli’nin Darıca ilçesi sahilinde cansız bedenleri bulunan Gülşah, Muhammed Ali ve Belinay Sakar kardeşlerin son anları güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, üç kardeşin gece saatlerinde sokakta birlikte yürüdükleri anlar yer alıyor. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.

KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER KAMERAYA YANSIDI

Darıca Cami Mahallesi Şehit Cevher Dudayev Parkı sahilinde geçtiğimiz günlerde Gülşah (24), Muhammed Ali (17) ve Belinay Sakar (15) kardeşlerin ölü bulunmasıyla ilgili başlatılan soruşturma titizlikle sürdürülüyor. Edinilen bilgilere göre, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, 20 Ağustos saat 03.49’da kaydedildi. Kayıtlarda, Muhammed Ali, Gülşah ve Belinay Sakar’ın sokakta birlikte yürüdükleri net bir şekilde görülüyor. Özellikle kız kardeşler Belinay ile Gülşah’ın kol kola girerek ilerlemeleri dikkat çekiyor.

SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ SÜRÜYOR

Olayın nasıl gerçekleştiğine dair henüz net bir bilgi bulunmazken, polis ekiplerinin yürüttüğü tahkikat derinlemesine devam ediyor. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kardeşlerin ölümüyle ilgili tüm ihtimalleri değerlendiriyor. Aile bireyleri ve yakın çevrenin ifadeleri alınırken, adli tıp incelemeleri de sürdürülüyor. Kamuoyu, bu trajik olayın aydınlatılmasını bekliyor.

Darıca Halkında Büyük Üzüntü

Darıca’da yaşanan bu acı olay, ilçe sakinleri arasında büyük üzüntüye neden oldu. Üç kardeşin genç yaşta hayatlarını kaybetmeleri, bölge halkını yasa boğdu. Güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte, olayın detaylarına yönelik beklentiler artarken, soruşturma sonuçları merakla bekleniyor.



Sıradaki Habere Kaydır