Anasayfa > Genel  >  Çınar Çocuk Evi 2024-2025 Kayıt Başvuruları Başlıyor! Nasıl Başvuru yapılır? Gerekli Evraklar Nedir?

Çınar Çocuk Evi 2024-2025 Kayıt Başvuruları Başlıyor! Nasıl Başvuru yapılır? Gerekli Evraklar Nedir?



Yeşilova, Tüysüzler, Erenler ve Tepeköy mahallelerinde yaşayan çocuklar için İzmit Belediyesi‘nin Çınar Çocuk Evi kayıt başvuruları başladı. 2024-2025 dönemi kayıt başvuruları, 2 Mayıs – 10 Mayıs tarihleri arasında kabul edilecek.

Başvuru işlemleri, Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM) üzerinden gerçekleştirilecek. Adres: M. AliPaşa, Adnan Menderes Blv. No:59. Başvurular, saat 08.30-17.30 arasında yapılabilir.

Başvuru Şartları ve Gereken Evraklar

Başvurular sırasında gerekli evraklarla birlikte yüz yüze form doldurularak kayıt işlemi tamamlanacak. Gerekli evrakları öğrenmek için 318 00 00 (4720, 4721, 4724) numaralarına ulaşabilirsiniz.

Başvurular, gerekli evraklarla birlikte yüz yüze form doldurarak gerçekleştirilecektir.

Başvuru Yeri; Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM) Mehmet Ali Paşa, Adnan Menderes Blv. no:59
Başvuru Tarihi: 02 Mayıs ve10 Mayıs tarihleri arası
Başvuru Saatleri:08.30-17.30

Başvuru İçin Gerekli Evraklar
1. Çocuğun ve Velisinin Kimlik Fotokopileri
2. Nüfus Kayıt Örneği (hanede yaşayan herkes gözükecek şekilde)
3. Hanede oturan çalışan herkesin ek ödemeli maaş bordrosu eğer hanede oturanlardan çalışmayan 18 yaş üstü birey varsa e-devletten çalışmadığına dair güncel SGK dökümü vermesi gerekmektedir.
4. Boşanmış ebeveynlerin vasi kararı veya velayet belgesini teslim etmesi gerekmektedir. Eğer boşanma süreci devam ediyorsa mahkeme kararının bir fotokopisini getirmeleri gerekmektedir.
5. Şehit ve Gazi yakını olan vatandaşların evrak getirmesi gerekmektedir.

Dikkat: Eksik evrak getiren vatandaşların başvurusu geçersiz sayılacaktır. Yalnızca bir okul için başvuru yapılabilir. Aynı haneden iki tane çocuk için başvuru yapacak aileler her bir öğrenci için ayrı başvuru yapması gerekmektedir.


Sıradaki Habere Kaydır