Anasayfa > Özel Haber  >  Akademi tıkırında

Akademi tıkırında


Geçen sezon Çayırovaspor U17 takımı ile Türkiye şampiyonluğu yaşayan Selçuk Eleser yılların birikim ve deneyimini Akademi Kulüp’te çocuklara aktarmaya başlıyor.


Geçen sezon Çayırovaspor U17 takımı ile Türkiye şampiyonluğu yaşayan Selçuk Eleser yılların birikim ve deneyimini Akademi Kulüp’te çocuklara aktarmaya başlıyor. Kulüp bir ay sonra yeni tesislerine, spor ve fitness salonları ile kavuşacak.  Çayırovaspor’da altyapı takımlarının teknik direktörlüğünü yapan ve geçen sezon U17 takımı ile Türkiye şampiyonluğu yaşayarak gerek camiasına gerekse bölgemize büyük sevinç, onur yaşatan Selçuk Eleser yılların getirdiği birikim ve deneyimle bir süre önce Yenikent Mahallesi’nde, Mutlukent konutları içinde Akademi Kulüp’ü kurdu. Bu spora ilgi duyan çocuklar ve aileleri için bu projeyi hayata geçirdiklerini belirten Eleser amaçlarını ise kısaca şöyle ifade etti:
ARTI DEĞER KATIYORUZ
“Futbol eğitimi alacak çocuk ve gençlerimizin akademik ve mesleki eğitimlerini aksatmayacak planlamalar yaparak onların eğitimlerine artı değerler katarak zihinsel, bedensel ve ruhsal dinamiklerini harekete geçirmek istiyoruz. Futbol eğitimi verirken çocuklarımızın ve gençlerimizin genel ahlak kuralları ile milli ve manevi değerlere saygılı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacındayız…”
YENİ TESİS YENİ HEYECAN
Önümüzdeki bir ay içinde daha büyük bir sahaya geçmeyi hedeflediklerini belirten Selçuk Eleser yeni yapılanmada spor ve fitness salonunun da yer alacağını kaydetti. Ebeveynlerin çocuklarını ilgi duydukları alana yönlendirmeleri gerektiğini belirtip futbola ilgi duyan çocuklar için Akademi Kulüp projesini hayata geçirdiklerini belirten deneyimli teknik adam, “Futbola ilgisi olan çocuklarının bu hobilerini yerine getirmeleri için Akademi’yi tercih edenleri, bu tercihlerinden ötürü kendilerini tebrik edeceği bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Türk ve dünya futboluna çok büyük yıldızlar yetiştireceğiz gibi çok cafcaflı iddiaları dilimize dahi dolamadan fikri, vicdani hür, ahlaklı, sporla ilgilenmenin getirdiği avantajla gerek çocukluk yılları gerekse ilerleyen çağlarda sağlıklı bir neslin yetişmesine katkıda bulunabilecek olursak ne mutlu bize” dedi. (Refik Sıla GÜVENÇ)
Akademi tıkırındaAkademi tıkırındaAkademi tıkırında


Sıradaki Habere Kaydır