Anasayfa > Siyaset  >  Başkan Erol Ölmez’e Önemli İsimlerden Ziyaret

Başkan Erol Ölmez’e Önemli İsimlerden Ziyaret



Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, yeni görevine başladığı günden bu yana pek çok önemli ismi ağırlamaya devam ediyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu üyesi ve eski Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı Şevket Aksoy ve CHP Kandıra İlçe Başkanı Serkan Açıkgöz gibi isimler Başkan Ölmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretler sırasında samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmelerde, Başkan Erol Ölmez duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ziyaretçilere teşekkür etti. Özellikle İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Ölmez’e kişisel olarak yazdığı “Herkesin Başkanı” isimli kitabı hediye etti, bu jest büyük takdir topladı.

Başkan Ölmez’in ofisinde gerçekleşen ziyaretlerde, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar da yer aldı. Ziyaretçiler, yeni görevinde Başkan Ölmez’e başarılar dilediler ve bölgeye yönelik beklenti ile taleplerini de aktardılar.

Erol Ölmez, bu ziyaretlerin kendisine yönelik güven ve destek gösterisi olduğunu belirtirken, Kandıra için yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Başkan Ölmez, görevi boyunca şeffaf, etkin ve halka yakın bir yönetim sergileyeceğini vurgulayarak, Kandıra’nın gelişimi için tüm gücüyle çalışacağını ifade etti.


Sıradaki Habere Kaydır