Anasayfa > Spor  >  Cumhuriyet için Zafere Koştular!

Cumhuriyet için Zafere Koştular!


Türkiye Koşuyor Platformu ve Fil Ajans iş birliğinde Cumhuriyet’in 100. yılında, “Zafer’e Koşuyoruz” koşusu Pazar günü kalabalık bir sporcu katılımı ile yapıldı.


Gebze Denizli Köyü İstanbul Park Ormanı’nda başlayan koşu, yurt içi ve yurt dışından gencinden yaşlısına 250 sporcunun katılımıyla yapıldı. Yurt içi ve yurt dışından gencinden yaşlısına 250 sporcunun katıldığı koşu, kıyasıya mücadele ile geçti. Çeşitli kategorilerde düzenlenen koşuda dereceye girenler ödüllerine kavuşurken, genel klasmanda kadınlarda milli sporcu Semra Karaaslan, erkeklerde ise Ramazan Baştuğ birinci oldu.

KOŞUNUNSTARTINI MURAT AYDIN VERDİ

Koşunun startını Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve Darıca Eğitim Spor Kulübü Atletizm Sorumlusu İlker Topal tarafından verildi.

Zorlu parkurun ve kıyasıya mücadelenin olduğu yarışta farklı kategorilerde dereceler elde edildi. 10 kilometrelik zorlu parkurda genel klasmanda kadınlarda milli sporcu Semra Karaaslan, erkeklerde ise Ramazan Baştuğ birinci oldu. Kıyasıya yarışın hakim olduğu koşu sonrasında farklı kategorilerde dereceye giren sporculara para ödülü verildi. Yarışmada birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin 500, üçüncüye 5 bin, dördüncüye 4 bin, beşinciye ise 3 bin TL ödül verildi.


Sıradaki Habere Kaydır