Ne yaptın Kağıtspor! 72-74


Türkiye Basketbol Ligi’nde zirve mücadelesi veren temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, 22.hafta maçında önceki gün ligde kalma savaşı veren BUDO Gemlik’i konuk etti.


Ne yaptın Kağıtspor! 72-74

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta temsilcimiz Kağıtspor, oldukça kötü bir görüntü verdi. Mavi-Beyazlılar, kötü başladığı maçın ilk çeyreğini 26-17, devre arasını ise 41-34 geride tamamladı. Üçüncü çeyrekte farkı indiren temsilcimiz, son çeyreğe 52-49 geride girdi.

AĞIR DARBE ALDI

Son periyot büyük çekişmeye sahne oldu. Kağıtspor, bitime 10 saniye kala Sherrill’in serbest atış basketleriyle 72-71 öne geçti. Konuk ekip BUDO Gemlik, 1 saniye kala 3’lük basket bulurken parkeden de 74-72 galip ayrılan taraf oldu. Bu sonucun ardından Kağıtspor, üst üste ikinci son 4 maçta ise üçüncü yenilgisini aldı. Toplamda 10.mağlubiyetini alan Kağıtspor, zirve yarışında ağır bir darbe daha aldı. Mavi-Beyazlılar, 20 Mart Cumartesi günü deplasmanda Sigortam.Net ile karşı karşıya gelecek.