Anasayfa > Spor  >  Seriyi Erzurumspor FK bozdu!

Seriyi Erzurumspor FK bozdu!


Trendyol 1.Lig’de 5 maçlık bir seri yakalayarak zirve yarışına ortak olan temsilcimiz Kocaelispor, Cuma akşamı Kocaeli Stadı’nda konuk ettiği Erzurumspor FK ile 1-1 berabere kalarak büyük bir avantaj kaçırdı.


Dolu tribünler önünde oynayan temsilcimiz maça her zamanki coşkusundan farklı bir başlangıç yaptı. Maçın  12.dakikasında savunmada Orhan Ovacıklı’nın hatasını değerlendiren Gürcü futbolcumuz Beridze Kocaelispor’u 1-0 öne geçirdi. 15.dakikada gelişen Erzurum FK atağında oluşan karambolde topa son dokunan Mustafa Yumlu oldu. Ağlara giden top VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılmadı.Temsilcimiz ilk yarıda Tanque ve Candeias’la gole yaklaşmasına rağmen ilk 45 dakikada başka gol olmadı ve devre 1-0 Kocaelispor’un üstünlüğü ile kapandı.

TANQUE’NİN SUSKUNLUĞU DEVAM ETTİ

İkinci yarıya istekli başlayan takım konuk Erzurumspor oldu. 50.dakikada gelişen Erzurumspor atağında kaleci Harun’dan dönen topu Furkan ağlara gönderdi ve skoru 1-1’e getirdi. BU yarıda da kale önünde gol pozisyonlarına giren temsilcimiz BEridze, Yusuf Emre, Tanque  ve Fofana ile gollük pozisyonlardan yararlanamadılar. Maçın uzatma anlarında 90+4’te yine Tanque kafa vuruşunda mutlak bir golü kaçırdı ve maç 1-1 sona erdi.

GALİBİYET SERİSİ BOZULDU

Bu sonuç sonrası 5 maçlık galibiyet serisi bozulurken Kocaelispor puanını 16’ya yükseltti. Lider Eyüpspor’un Bodrum Spor’u farklı mağlup ederek puanını 21’e yükselttiği  haftada Teksüt Bandırma Spor’un haftayı beraberlikle kapatması ile 16 puanlı iki takım, Eyüpspor’un ardından  ligde 2.sırayı paylaşmış oldu.


Sıradaki Habere Kaydır