“Kaan’dan Hodri Meydana” Tanıtımı: Selçuk İnan ve Kocaelisporlular Kocaeli Kitap Fuarı’nda İmza Dağıttı

Kocaelispor’dan Kocaeli Kitap Fuarı’nda Taraftarlarla Buluşma: Selçuk İnan ve Futbolcular Kitap Tanıtımında
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası 16. Kocaeli Kitap Fuarı, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, futbolseverlerin ve okuyucuların merakla beklediği “Kaan’dan Hodri Meydana” isimli hikaye kitabının tanıtım ve imza programı gerçekleştirildi. Programa Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan’ın yanı sıra takımın önemli futbolcularından Onur Öztonga ve Onurcan Piri katılım gösterdi. Etkinlik, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılandı.
ULUSLARARASI KOCAELİ KİTAP FUARI’NIN ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ
Uluslararası 16. Kocaeli Kitap Fuarı, edebiyat ve kültür dünyasının yanı sıra spor camiasından önemli isimleri de ağırlıyor. “Kaan’dan Hodri Meydana” adlı hikaye kitabının tanıtımı, Kocaelispor camiasını bir araya getiren özel bir an oldu. Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, tecrübeli futbolcular Onur Öztonga ve Onurcan Piri, kitap tanıtımı vesilesiyle taraftarlarıyla buluştu.
BİLGİ YARIŞMASI VE İMZALI FORMALAR
Etkinlik programı, “Kaan’dan Hodri Meydana” kitabıyla ilgili düzenlenen bir bilgi yarışmasıyla başladı. Katılımcılar, kitap hakkındaki bilgilerini test etme fırsatı buldu. Yarışmada ilk 3’e girmeyi başaran futbolseverlere, Kocaelisporlu teknik direktör ve futbolcular tarafından imzalanmış özel formalar hediye edildi. Bu sürpriz ödüller, taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.
TARAFTARLARDAN YOĞUN İMZA İLGİSİ
Bilgi yarışmasının ardından imza programına geçildi. Kocaelispor taraftarları, Selçuk İnan, Onur Öztonga ve Onurcan Piri’den imzalarını almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Kitaplarını imzalatan taraftarlar, aynı zamanda favori isimleriyle hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı buldu. Bu özel buluşma, Kocaeli Kitap Fuarı’nda spor ve edebiyatı bir araya getiren anlamlı bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.